+381 (0)34/684-22-50 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Osnovne akademske studije - VŠJ Batočina

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu ima akreditovano odeljenje u Batočini na kojem se izvode osnovne akademske studije studijskog programa Opšte pravo.

Osnovne akademske studije traju četiri godine i po njihovom završetku stiče se ukupno 240 ESPB bodova i zvanje DIPLOMIRANI PRAVNIK.

Uslov za upis Osnovnih akademskih studija jeste prethodno završeno četvorogodišnje srednjoškolsko obrazovanje i položen prijemni ispit.

Na Visokoškolskoj jedinici u Batočini, Pravnog fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu na osnovnim akademskim studijama realizuju se studijski program Opšte pravo.

U skladu sa Bolonjskom deklaracijom svi predmeti traju jedan semestar i za svaki predmet je utvrđen odgovarajući broj ESPB bodova, određen na osnovu obima rada koji student treba da uloži kako bi savladao predmet.

Kroz izborne predmete studenti stiču uskostručna znanja upravo iz onih oblasti koje su im interesantne. Na taj način studentima se pruža mogućnost da se pripreme upravo za one poslove kroz koje bi želeli da razvijaju svoju karijeru.

Profesori na Pravnom fakultetu su eminentni stručnjaci u svojim sa veoma bogatim iskustvom kako u nauci tako i u praksi.

Svim našim studentima na raspolaganju su i brojne druge aktivnosti kao što su sportsko-rekreativne aktivnosti, predavanja gostujućih predavača, javne tribine, usavršavanja u inostranstvu kao i na samom Fakultetu kroz specijalističke kurseve i raznih oblasti.

Pogledajte više

Savremeni studijski programi

Svi studijski programi na Fakultetu su dizajnirani u skladu sa studijskim programima renomiranih evropskih univerziteta koje obučavaju stručnjake i posluju u skladu sa osnovnim principima evropskog sistema studija, kao što je definisano u okviru Bolonjske deklaracije i Evropskog sistema prenosa bodova ( ESPB ). Takođe, svi studijski programi na svim nivoima studija se realizuju u skladu sa evropskim standardima i preporukama.

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu nudi veoma širok izbor kvalitetnih i akreditovanih studijskih programa na osnovnim akademskim, master akademskim i doktorskim studijama. U sedištu Pravnog fakulteta u Novom Sadu realizuje se 5 studijskih programa, a u akreditovanim odeljenjima u Beogradu, Subotici, Šapcu, Nišu i Batočini realizuje se studijski program Opšte pravo.

Svi studijski programi na svim nivoima studija su akreditovani od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta (KAPK) Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Reakreditacija Ustanove i svih studijskih programa do 2027. godine. Link
logo